"Hoe kwam jij bij Human Design?"

“Iets wat je van mij wilt weten, voordat we beginnen?”

“Ja, hoe kwam jij bij Human Design?”


Die vraag hoor ik het meest bij aanvang van een reading. “Human Design vond mij” vertel ik dan, ik denk inderdaad dat het zo ging.


Ik zit bij lesdag 1 van de opleiding Emotieleer van Vera Helleman. Emotiegroep Vreugde, op mijn verjaardag, en ik blader door het lesboek. Bij de aanbevolen literatuur staat Human Design. De woorden komen van de pagina, naar me toe, of de rest van de titels vervaagt. Ik ben gebiologeerd.

Thuis zoek ik het op en iedereen die Human Design googelt weet waar je dan in terecht komt: een rabbit hole. Het blijkt geen boek, maar een systeem, een logische formule met een spirituele tint.

Ik duik er in en kom er niet meer uit, nu viereneenhalf jaar later, twee opleidingen en 300+ Human Design readings verder. Na mijn eerste eigen reading, een Foundation reading, word ik Human Design specialist bij Karen Curry Parker en daarna professional analist bij de International Human Design School.

Dat is het verhaal. Zo kwam ik bij Human Design, het heeft me nooit verveeld sindsdien, inclusief vandaag. Elk Design is een cadeautje dat ik open, ik denk nooit, “dat is een saai Design”.


“Nu over jou, want daar kom je voor. Door de lens van Human Design wil je weten, wie ben je, wat wil je, wat kan je, en waarom ben je hier? Daar gaan we.”



Als jij een vraag hebt, mail me, of stel ‘m in de comments. Iemand anders is vast ook benieuwd!


Groetjes,

Barbara



PS: Emotieleer heb ik ook afgemaakt. Mijn hoofd vond dat onhandig, veel en duur, maar ik sloeg er op aan en dan krijg je energie, ontdek ik al gauw in Human Design.

 
 
 
 

Je las een bijdrage van Barbara Wesselingh, professional Human Design analist & coach. Ik help je vertrouwen op jezelf en de richting in je leven, niet blind, maar met richtingaanwijzers. Spoiler: die heb je in huis.


Wil je aanmoediging in je zoektocht naar eigenheid en vertrouwen? Spreekt dit je aan?

  • Een Human Design reading (Zijn wie je bent, steeds minder wie je denkt te moeten zijn.)

  • De individuele retraite (Bijkomen, opladen, en een Human Design reading, met 1, 2 of 3 overnachtingen in een heerlijk huisje.)

  • Inspiratie (Meld je aan voor de nieuwsbrief.)


Lees hier hoe anderen hun werk met mij ervaren.